Kinderen van Indonesië

Veel kinderen die met een schisis geboren worden hebben voedingsproblemen waardoor zij ondervoed raken en vatbaarder zijn voor infectieziekten waaraan zij voortijdig kunnen overlijden. Ook hebben zij spraak- en gehoorproblemen. Bovendien worden ze door hun zichtbare ‘anders zijn’ vaak slecht geaccepteerd in de samenleving. 

Wilt u helpen om deze kinderen weer te laten lachen?

Wilt u ook in actie komen!

 

Een sponsoractie organiseren of zich inzetten als vrijwilliger? Laat het ons weten per e-mail: info@sumbingbibir.nl

 

Een actie organiseren

U houdt niet zo van het gebaande pad? Een originele, creative manier om ons te steunen is door uw eigen actie te starten. U bedenkt een actie die bij u past en kunt u dit zelf via een platform organiseren. Wilt u meer informatie over een platform? Laat het ons weten via info@sumbingbibir.nl

 

Actief organiseren

Vrijwillig(st)er (1-2 uur per week ) gezocht

 

Stichting Sumbing Bibir helpt kinderen in Indonesië, India en Tanzania die geboren worden met een gespleten lip of open gehemelte (schisis). Deze kinderen hebben een kortere levensverwachting dan gezonde kinderen en vallen vaak buiten de maatschappij. De stichting zorgt ervoor dat deze kinderen geopereerd kunnen worden, zodat ze weer een toekomst hebben.

 

Wij zijn op zoek naar een vrijwillig(st)er Fondsenwerving

Deze functie is veel breder dan het zoeken naar financiën. Wij hebben het dan over werving van kennis, menskracht, diensten, geld of materialen. Via fondsen, sponsers en donateurs, maar ook via subsidies kunnen we de organisatie gezond houden.

 

Wie ben jij? 

Je bent creatief, houdt van aanpakken en resultaatgericht. Je maakt graag deel uit van een enthousiast team, maar weet ook prima je eigen klus te klaren. We zoeken mensen die er echt zin in hebben om ons team te versterken.

 

Hoe kun je solliciteren?

Wil je jezelf binnen een professionele en creatieve non-profit organisatie ontwikkelen? En wil je met een leuk klein en gemotiveerd team aan de slag om bij te dragen aan een betere toekomst voor de kinderen met schisis in Indonesië, India en Tanzania? Stuur dan een e-mail met je motivatie, beschikbaarheid en je cv naar: info@sumbingbibir.nl.