Kinderen van Indonesiƫ

Kinderen die in IndonesiĆ« geboren worden met een gespleten lip of een open gehemelte hebben een aanzienlijk kortere levensverwachting dan hun gezonde leeftijdgenootjes. De meesten halen het tiende levensjaar niet. Ook worden ze nauwelijks geaccepteerd in de maatschappij door hun zichtbare  'anders-zijn'. En dat terwijl een schisis met relatief geringe middelen te verhelpen is. Alleen hebben hun ouders daar het geld niet voor.

Wilt u helpen om deze kinderen weer te laten lachen?

Wilt u ook de stichting Sumbing Bibir iets nalaten?

Veel mensen denken niet graag aan hun testament. Dat betekent namelijk nadenken over de dood en wat er daarna gebeurt. Toch is het goed om daar eens bij stil te staan. Want juist met uw nalatenschap kunt u iets doen voor het leven van anderen. Door (een deel van) uw nalatenschap te bestemmen voor een maatschappelijk doel dat u na aan het hart ligt, geeft u wellicht de meest betekenisvolle gift uit uw leven, en maakt u het verschil in het leven van anderen. Bijvoorbeeld in dat van Indonesische kinderen die geboren zijn met een schisis.


Wilt u dat (een gedeelte) van uw vermogen naar een goed doel gaat, dan is het verstandig dat in een testament vast te leggen.


STICHTING SUMBING BIBIR in uw testament 

Als deze vorm van schenken voor u interessant is?  Laat het ons dan weten via notaris@sumbingbibir.nl