Kinderen van Indonesië

Veel kinderen die met een schisis geboren worden hebben voedingsproblemen waardoor zij ondervoed raken en vatbaarder zijn voor infectieziekten waaraan zij voortijdig kunnen overlijden. Ook hebben zij spraak- en gehoorproblemen. Bovendien worden ze door hun zichtbare ‘anders zijn’ vaak slecht geaccepteerd in de samenleving. 

Wilt u helpen om deze kinderen weer te laten lachen?

Partner van de Stichting Sumbing Bibir worden?

Wilt u een deel van uw bedrijfsinkomsten inzetten om de wereld een beetje beter te maken? Dan kunt u als ondernemer Partner van de stichting worden. Dankzij uw bijdrage hebben zij kans op een gelukkiger leven.

 

Wat is een partner van Sumbing Bibir?

Sumbing Bibir-partners zijn maatschappelijk betrokken ondernemers. Ze steunen de stichting structureel met een maandelijkse bijdrage van 125 euro per maand. Ook kunnen ze met hulp van de stichting acties voor dit goede doel organiseren, samen met klanten of medewerkers. Om hun betrokkenheid te laten zien, gebruiken ze het Sumbing Bibir -partner- logo in hun communicatie.

 

Wat gebeurt er met uw bijdrage?
Uw bijdrage van 125 euro per maand gaat rechtstreeks naar de stichting Sumbing Bibir. De kinderen hebben het geld hard nodig. Uiteraard houden we u concreet op de hoogte van de besteding van uw bijdrage: u ontvangt een nieuwsbrief via e-mail en u vindt het laatste nieuws op onze website. U wilt zeker weten dat uw bijdragen goed terechtkomen? Uw goed recht!

Wilt u ook Sumbing Bibir Partner worden? Vul hier het inschrijvingsformulier in  dan nemen wij contact met u op.
 

Bekijk het overzicht van al onze partners >>