Stichting Sumbing Bibir

Veel kinderen die met een schisis geboren worden hebben voedingsproblemen waardoor zij ondervoed raken en vatbaarder zijn voor infectieziekten waaraan zij voortijdig kunnen overlijden. Ook hebben zij spraak- en gehoorproblemen. Bovendien worden ze door hun zichtbare ‘anders zijn’ vaak slecht geaccepteerd in de samenleving.

Wilt u helpen om deze kinderen weer te laten lachen?

 

 

Wilt u een deel van uw inkomsten inzetten om de wereld een beetje beter te maken?

 

Sumbing Bibir Vrienden en Partners zijn maatschappelijk betrokken mensen. Ze steunen de stichting met een maandelijkse bijdrage. Ook kunnen ze met hulp van de stichting acties voor dit goede doel organiseren, samen met vrienden, familie of medewerkers. Om hun betrokkenheid te laten zien gebruiken ze het Sumbing Bibir - Vrienden & Partner - logo in hun communicatie.

Wij zijn vriend en partner van Sumbing Bibir geworden!

 

Wat gebeurt er met uw bijdrage?

Uw bijdrage gaat rechtstreeks naar de doelstelling van de stichting. De kinderen hebben het geld hard nodig. Uiteraard houden we u concreet op de hoogte van de besteding van uw bijdrage: u ontvangt een nieuwsbrief, het laatste nieuws op de website en op facebook. U wilt zeker weten dat uw bijdragen goed terechtkomen?

 

Wilt u ook Sumbing Bibir -vriend of partner- worden? Vul hier het inschrijvingsformulier in